despre

Din 15 februarie 2013, prin multitudinea de statii radio pe internet, a aparut si Radio Expres. Un stream ce nu si-a propus neaparat sa arate ca este mai stream decat celelalte streamuri. Scopul nostru a fost, este si va ramane acela de a progresa si de a arata ca si din fata propriului calculator se poate face treaba buna, chiar de nu ai avantajul tehnicii sau mai bine spus, al performantelor oferite de ea.
Pe scurt, vrem sa aratam ca se poate face radio in conditii mai mult decat optime, fara a beneficia de studiouri ultra profesionale atata timp cat stim cui ne adresam sau ce si cand sa spunem.
Credem ca tot ce conteaza esti tu…cel/cea care ne asculti si care iti dedici parte din timpul tau urmarind programele noastre sau muzica difuzata de noi.
Vasi initiatorul Radio Expres, spera sa atraga alaturi de el cat mai multi oameni devotati proiectului si care sa inteleaga ca pasiunea naste vise…iar visele, pot deveni realitate incepand de jos. De la o emisiune de 1 2 3 ore bine gandita in online, pana la propriul show poate intr-un radio din FM.
Suntem diferiti…atat noi, cat si ascultatorii nostrii. Si tocmai aici e secretul…faptul ca diferentele de varsta creaza diversitate ne ajuta sa construim emisiuni, rubrici pentru toate categoriile de varsta ce asculta acest radio. De aceea invitam pe toti cei care vor sa uite pentru putin timp de stresul zilnic, sa ne asculte emisiunile si sa ia parte daca au idei la imbunatatirea lor, a noastra de ce nu.
Ne puteti asculta 24 de ore din 24 accesand:
Acest Link!